Familie Leeuwma
Menu
Moushorn.nl
&
Vlamingschaap.nl

Onze labradors

Sunflower from Service Paradise (Noah)

Active Amaya, v.d. Weeward (Amy)

Wij hebben sinds 1992 labradors. We begonnen met Sandor, een blonde 1,5 jarige labradorreu uit het dierenasiel en hij heeft er voor gezorgd dat we besmet zijn geraakt met het "labradorvirus". Sandor overleed in 2003 aan ouderdom en het stond voor ons vast dat onze volgende hond weer een labrador zou worden. We kwamen toen terecht bij Irma Lamberts in Rotterdam.
Pearlcourt Naughty Nouschka werd onze volgende hond, een blonde teef, een schat van een hond. In 2008 heeft Nouschka een nestje gehad, met als vader Talk of the Town van het Oosterhuis. Ze kreeg 7 pups en alles verliep op rolletjes. Toen de pups 8 weken waren, werd Nouschka ziek en kwam te overlijden. alle pups waren verzegd en toen zaten we zonder hond. In hetzelfde jaar kwam Sunflower of Service Paradise (Noah) bij ons wonen, maar na een tijdje bleek dat Noah een afwijking aan zijn gebit heeft en hierdoor wil ik dus niet met haar fokken. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en we toch wel weer graag een nestje willen fokken, kwam in 2009 Active Amaya van de Weeward bij ons wonen.
Een grote schat van een hond, altijd blij en kan zich soms als een clown gedragen.

We zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en houden ons dus aan de regels van de NLV. Alle honden waarmee gefokt wordt, worden gerontgend op HD en ED en krijgen een jaarlijks oogonderzoek. Tevens worden ze minimaal twee keer uitgebracht op een show.
Ik vind de gezondheid en het karakter de belangrijkste punten van een labrador en een mooi uiterlijk is mooi mee genomen.

Pups groeien bij ons in huis op en ze komen in hun jonge leven met zo veel mogelijk "prikkels" in aanraking, om later als een goede, stabiele labrador te kunnen opgroeien.

Wij vinden het heel belangrijk dat a.s. pupkopers, eerst kennis maken met ons en onze honden voordat we iemand een pup beloven. Het wordt ook van toekomstige pupkopers verwacht dat U tijdens de eerste 8 weken, enkele keren op bezoek komt.

Mocht U belangstelling hebben voor een pup, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

aaaaaaaaaaaaiii